| Gorillaz Film | |
|
+82-D M.O.R. Iwy Rycfield GoRiLL Mu®DOC Shep5555 Zlute Kachne 12 posters |
Kdyby byla v kinech v ČR premiéra toho filmu, zašli by jste? | Ano | | 92% | [ 12 ] | Ne | | 8% | [ 1 ] |
| Celkem hlasů : 13 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Zlute Kachne Admin
Poeet p?íspivku : 108 Age : 33 Registration date : 27. 08. 06
| Předmět: Gorillaz Film 26.01.07 22:07 | |
| Poslední dobou se hodně mluví o filmu, co budou Gorillaz mít. Jenže je problém v tom kdy. O čem byste chtěli aby film byl? Chtěli byste jako soundtrack třetí album? (ha Phase 3!! ) Chcete vůbec film, nebo radši nový album? No otázky tu sou, tak něco koukejte napsat!!! | |
|
| |
Shep5555
Poeet p?íspivku : 26 Registration date : 03. 01. 07
| Předmět: Re: Gorillaz Film 26.01.07 23:54 | |
| Na film by som určite zašiel, lebo animované filmy sa mi páčia..hoci mám rád skôr japonské anime. A či by som chcel album alebo film ? No to je samozrejmé že oboje..ale tretí album bude vlastne soundtrack k tomu filmu - som zvedavý teda ako si s tým Damon poradí, ale pre ňho by to nemal byť problém. Uvidíme | |
|
| |
Zlute Kachne Admin
| Předmět: Re: Gorillaz Film 27.01.07 1:49 | |
| - Shep5555 napsal:
- Na film by som určite zašiel, lebo animované filmy sa mi páčia..hoci mám rád skôr japonské anime. A či by som chcel album alebo film ? No to je samozrejmé že oboje..ale tretí album bude vlastne soundtrack k tomu filmu - som zvedavý teda ako si s tým Damon poradí, ale pre ňho by to nemal byť problém. Uvidíme
Animovaný filmy mam taky ráda, pokud stojej za to a nejsou to nějaký dětský odtrhovačky Ty chceš film i album, to sem zvědavá jak by to zvádli, by se chudáci uhnali A soundtrack k filmu měl bejt původně Demon Days, tak sem taky zvědavá jak to nakonec dopadne... | |
|
| |
Mu®DOC Začiatočník
Poeet p?íspivku : 61 Age : 34 Registration date : 30. 12. 06
| |
| |
GoRiLL
Poeet p?íspivku : 41 Registration date : 11. 01. 07
| Předmět: Re: Gorillaz Film 28.01.07 18:04 | |
| já chci taky oboje javascript:emoticonp(' ') a jestli nebude ani jedno, tak si to s nima vyřídím javascript:emoticonp(' ') | |
|
| |
Rycfield
Poeet p?íspivku : 43 Age : 32 Registration date : 13. 01. 07
| Předmět: Re: Gorillaz Film 01.02.07 13:56 | |
| | |
|
| |
Shep5555
| Předmět: Re: Gorillaz Film 04.02.07 0:18 | |
| Tak soundtrack bude podľa mňa určite, len som skôr teda zvedavý ako to bude znieť...prvý album Gorillaz má taký svojský zvuk, druhý je úplne odlišný od neho..a to sa mi páči na tom - ten vývoj, pokrok alebo ako to nazvať...no a podľa mňa ten soundtrack (ktorý možno chápať asi aj ako rádoby tretí album) bude tiež o niečom úplne inom...aby to nebolo stále to isté dookola. Damon vie skladať dobré pesničky - majú síce taký svojský Damonovský štýl, ale to je práve na nich to originálne. Tak som zvedavý ako to dopadne. A ako dopadne aj celý ten film. Osobne si myslím že to budú koncipovať teda tak aby to mohli dať do kín všade, aby to napríklad nebolo zamerané trebárs len na fanúšikov skupiny Gorillaz. Veď uvidíme | |
|
| |
Mu®DOC Začiatočník
| Předmět: Re: Gorillaz Film 10.02.07 13:30 | |
| no nevim, podle me to bude neco na styl ROTO, akorat zfilmovany... tedy asi pro fanousky Gorillaz nebo nanejvys pro lidi, kteri se budou chtit o nich neco dozvedet... ale mohlo by jim to zvysit popularitu, to nepochybne... no a nasledne by to mohlo Damona vyhecovat k dalsi praci s Gorillaz - takhle by se mi to libilo a v to taky doufam. a kdyz uz nic, tak z toho aspon kapne ten soundtrack a na to se tesim ze vseho nejvic! | |
|
| |
Rycfield
Poeet p?íspivku : 43 Age : 32 Registration date : 13. 01. 07
| Předmět: Re: Gorillaz Film 10.02.07 18:56 | |
| - Mu®DOC napsal:
- no nevim, podle me to bude neco na styl ROTO, akorat zfilmovany... tedy asi pro fanousky Gorillaz nebo nanejvys pro lidi, kteri se budou chtit o nich neco dozvedet... ale mohlo by jim to zvysit popularitu, to nepochybne... no a nasledne by to mohlo Damona vyhecovat k dalsi praci s Gorillaz - takhle by se mi to libilo a v to taky doufam. a kdyz uz nic, tak z toho aspon kapne ten soundtrack a na to se tesim ze vseho nejvic!
jj máš recht snad to Damona vyhecuje a bude třeba nějaký nový album.....časem | |
|
| |
Zlute Kachne Admin
| Předmět: Re: Gorillaz Film 16.02.07 10:23 | |
| - Mu®DOC napsal:
- ja s tim vice mene pocitam ze k filmu bude soundtrack a bude to neco jako treti album... jestli ne, tak me Damon pekne nas..e!
Taky myslim že třetí album bude jako soundtrack, přecejenom, Demon Days měl bejt soundtrack... - GoRiLL napsal:
já chci taky oboje javascript:emoticonp('No') a jestli nebude ani jedno, tak si to s nima vyřídím javascript:emoticonp('alien') Já chci film a k tomu Phase 3 album jako soundtrack.... X) - Shep5555 napsal:
- Tak soundtrack bude podľa mňa určite, len som skôr teda zvedavý ako to bude znieť...prvý album Gorillaz má taký svojský zvuk, druhý je úplne odlišný od neho..a to sa mi páči na tom - ten vývoj, pokrok alebo ako to nazvať...
Souhlasim, jenže mám "obavy" že Tgtbatq budou mít na jeho skládání dost velkej dopad... je fakt že jeho songy sou "Damonovský" to jo, ale neni skupina jako skupina... - Mu®DOC napsal:
- no nevim, podle me to bude neco na styl ROTO, akorat zfilmovany... tedy asi pro fanousky Gorillaz nebo nanejvys pro lidi, kteri se budou chtit o nich neco dozvedet... ale mohlo by jim to zvysit popularitu, to nepochybne...
Určitě jim to zvedne popularitu, jen se koukni jaký to bylo s FGI a Demon Days. No uvidíme jakou kvalitu to bude mít.... | |
|
| |
Iwy
Poeet p?íspivku : 4 Registration date : 30. 12. 06
| Předmět: Re: Gorillaz Film 03.03.07 21:41 | |
| mno tak pokud to bude klasický soundtrack tak nespoléhejte na další phase je normální a běžné třeba Queen of damned že tam byly písničky spívané interpretem ,,zaživa" a pak už další které interpret nezpíval ale hodily se. třeba ten čangaj od linkinů nebo nějakej dj nebo chorály....co si budem povídat kong skrívá mnohé chvilky napětí které hudba gorillaz nevystihne....toť můj názor přátelé | |
|
| |
Zlute Kachne Admin
| Předmět: Re: Gorillaz Film 15.03.07 20:49 | |
| - Iwy napsal:
- mno tak pokud to bude klasický soundtrack tak nespoléhejte na další phase je normální a běžné třeba Queen of damned že tam byly písničky spívané interpretem ,,zaživa" a ...
Hej, teď už bych na Phase 3 spoléhala... I na G-U běžela anketa, jestli si přejete, aby byla Noodle v Phase 3 starší nebo stejně stará jako v Phase 2.... vyhrálo to, aby byla starší... takže Jamie, doufám žes to viděl... | |
|
| |
M.O.R. Admin
Poeet p?íspivku : 41 Registration date : 19. 08. 06
| Předmět: Re: Gorillaz Film 15.03.07 23:50 | |
| nie, pretoze do CR len tak do kina kapanek daleko | |
|
| |
Shep5555
| Předmět: Re: Gorillaz Film 16.03.07 12:05 | |
| | |
|
| |
Mu®DOC Začiatočník
| Předmět: Re: Gorillaz Film 31.03.07 23:55 | |
| ted me tak napadlo. kdyz je Noodle ted vlastne nezvestna, mohly by se film tykat jeji zachrany... | |
|
| |
Zlute Kachne Admin
| Předmět: Re: Gorillaz Film 09.04.07 9:54 | |
| - M.O.R. napsal:
- nie, pretoze do CR len tak do kina kapanek daleko
Pořid si soukromý letadlo... - Shep5555 napsal:
- no to máš vlastne pravdu, hoci mne osobne by to problém nerobilo, ale tak snáď ho budú dávať aj na Slovensku...
Bude se vraždit?? Jdu s tebou... - Mu®DOC napsal:
- ted me tak napadlo. kdyz je Noodle ted vlastne nezvestna, mohly by se film tykat jeji zachrany...
No hele, něco na tom bude... Sice v ROG vysvětlili, jak přežila, jenže furt se s ní nic neděje... Takže by o tom mohl být film (no jo, Jamie už má konečně nějakej scénář... ).. Ale já osobně bych brala film ve stylu GorillaBitez... Protože ty jejich scénky miluju... | |
|
| |
2-D
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 25. 07. 07
| Předmět: Re: Gorillaz Film 25.07.07 22:43 | |
| | |
|
| |
w -cz
Poeet p?íspivku : 6 Age : 37 Lokalizácia : Loc: 49°46'53.85"N,14°41'13.08"E Registration date : 31. 07. 07
| Předmět: Re: Gorillaz Film 31.07.07 11:11 | |
| Co je to za otázku - to je přec povinnost fanouška Gorillaz jít na film do kina (kdyby byl.... | |
|
| |
Homer
Poeet p?íspivku : 14 Registration date : 13. 08. 07
| |
| |
Shaggy
Poeet p?íspivku : 10 Age : 31 Registration date : 21. 09. 07
| |
| |
murdocbest
Poeet p?íspivku : 5 Age : 31 Registration date : 28. 12. 07